Over ons

Over ons

Zorgburo De Driehoek is een kleinschalige kraamzorgorganisatie in de noordelijke provincies. Sinds 2005 houden we ons intensief bezig met cliëntgerichte en flexibele kraamzorg. Zorgburo De Driehoek heeft verschillende kwaliteitscertificaten:

kraamzorg die bevalt

Wist je dat...

…je van Zorgburo De Driehoek een attentie ontvangt.

wij promotiekaartjes weggeven bij het kraamdossier en als jij hiermee een nieuwe klant aanbrengt jij hiervoor een cadeaubon ontvangt.

…wij met één kraamverzorgende per gezin werken, tijdens de gehele kraamperiode (behalve bij overmacht).

…de kraamverzorgende een weegschaal meeneemt om te lenen de eerst week, dus daar hoef jij niet voor te zorgen.

…er, nadat de kraamverzorgende de zorg afsluit, de mogelijkheid is om een digitale babyweegschaal te huren.

...je via Zorgburo de Driehoek ook een borstkolf kan kopen of huren.

…wij vliegende ooievaars verhuren.

Ervaringen

21 januari is na een thuisbevalling onze zoon Sil geboren. Onze kraamverzorgster Ylona was bij de bevalling aanwezig. Toen ik nadien nog even naar het ziekenhuis moest is zij met ons mee geweest, vervolgens is ze 2 uurtjes later ook s’nachts weer met ons mee gegaan naar huis om onze 1e nacht met Sil goed in te gaan. Dit was erg fijn.

Op dag 3 kwam Lindsay mee als stagiaire. We hebben de hele week zo veel lieve zorgen gehad van deze 2 toppers! Naast de zorg voor mij en Sil waren ze ook ontzettend lief voor onze peuter Loek en hij was dan ook erg blij met hun! Alles ging in goed overleg en er werd ook gecheckt of wij tevreden waren over de zorg.

Beiden zijn aanpakkers en hebben hart voor hun vak, met Lindsay erbij geen moment het gevoel gehad dat er een stagiaire bij was.

Wij kijken terug op een hele fijne en warme kraamweek, nogmaals dank daarvoor!! Nienke Scheper

Kraamweek Sil

In juli is onze zoon Tygo geboren. Na 2 dagen in het ziekenhuis i.v.m. een keizersnede, kwamen moeder en kind thuis. Vervolgens kwamen Antje en Mirjam als kraamverzorgsters bij ons. Mirjam liep mee voor stage.We konden met hen de tijden afstemmen wanneer ze iedere dag kwamen, en dat kon per dag ook verschillen. En naast de zorg voor Tygo en zijn moeder werd overlegd hoe de overige tijd besteed werd aan bijvoorbeeld het huishouden, koken of een extra spelletje doen met onze dochter van drie. Antje en Mirjam waren beide zeer gedreven en voelden goed aan wat we als gezin nodig hadden.

Doordat Mirjam stage liep, deden ze een aantal dingen samen, vaak rond de zorg voor Tygo en zijn moeder. Een extra paar handen is dan trouwens ook best handig. Zo’n eerste week is flink pittig en Antje en Mirjam hebben ons goed op gang geholpen. Ze dachten goed mee en hadden ook veel aandacht voor het op gang brengen van de borstvoeding, de gezondheid van moeder en kind en handige tips over de zorg voor Tygo. Kortom, zeer positief ervaren!
Antje en Mirjam, heel erg bedankt! Groet, Everhard en Nynke

Kraamtijd Tygo

Hero is op 8 juli met een keizersnede geboren. Het was druk op de afdeling in het ziekenhuis dus wij wilden graag naar huis om ons daar te laten verwennen door de kraamhulp. We hebben het erg getroffen met Ellie. Er was goed overleg en ze was erg flexibel. Ze heeft ervoor gezorgd dat we een heerlijke eerste week hadden. Ook voor de twee grote boers van Hero was er aandacht. Ellie, heel eg bedankt voor deze onvergetelijke week!

Kraamweek Hero

Een heerlijke kraamweek gehad met kraamverzorgster Ylona. Het voelde vanaf het begin erg vertrouwd, ze nam overal de tijd voor en beantwoordde al onze vragen. We hebben echt genoten van de periode dat ze bij ons was.

Liefs van Tim, Danielle en Delano.

Kraamweek Delano

Tijdens en na de geboorte van onze eerste kindje dochter Emma, hebben wij fantastische hulp en steun gehad van Iek! Geweldig lief voor ons, het voelde direct vertrouwd en fijn! Een week om nooit meer te vergeten, we hebben veel aan Iek gehad, nogmaals dank!

Liefs Anco, Durkje en Emma

Kraamtijd Emma

Op 13 oktober werd onze kleine meid geboren met een spoed keizersnee. Op 16 oktober mochten we samen weer naar huis en begon de mooie kraamweek. Wij mochten genieten van de lieve kraamverzorgster Ellie. Het voelde vanaf het begin erg vertrouwt. Ellie nam overal de tijd voor en hebben dan ook erg veel van haar geleerd. We hebben een onvergetelijke kraamweek gehad. Ellie bedankt voor alles en heel graag tot ziens!

Kraamtijd Fayenne

We hadden een topper als kraamverzorgster, voelde ontzettend vertrouwd.
Nogmaals ontzettend bedankt voor alles Ellie!

Hopelijk tot ziens,
Fam. van Dijk

Kraamzorg Fam. van Dijk
Deel jou ervaring

Wil jij ook één-op-één zorg?

Klachten

De kraamverzorgende levert kwalitatief verantwoorde zorg. Mocht je ergens niet tevreden over zijn, dan vragen wij jou dit eerst te bespreken met de betreffende kraamverzorgende. Kom je er samen niet uit dan kun je ons altijd bellen 24/7.

Mochten we er dan nog niet uit kunnen komen dan kun jij te allen tijde een beroep doen op een onafhankelijke klachtenfunctionaris. Wij hebben klachtenfunctionaris geregeld via BO geboortezorg. Het geldende klachtenreglement is bij ons opvraagbaar. Tenslotte zijn we aangesloten bij een onafhankelijke geschillencommissie, ook dit reglement is bij ons opvraagbaar.

neem contact op

Nieuws

vacature kraamverzorgende

Vacature kraamverzorgende

WORD JIJ ONZE NIEUWE COLLEGA? Zorgburo De Driehoek is een kleinschalige kraamzorgorganisatie, werkzaam in de noordelijke provincies. Sinds 2005 houden we ons […]

9 maanden beurs op 16 en 17 maart 2018

Op 16 en 17 maart is er weer een 9 maanden beurs in het Westcord WTC in Leeuwarden. Vrijdag 16 maart van […]

Informatieavonden (2018) voor aanstaande ouders

De data van de informatieavonden voor aanstaande ouders voor 2018 zijn bekend. Leeuwarden: Wanneer: 9 januari, 13 maart, 8 mei, 10 juli, […]

Meer nieuws