Over ons

Zorgburo De Driehoek is een kraamzorgbemiddelingsbureau dat zich sinds 2004 intensief bezighoudt met het bemiddelen van kraamzorg. Wij zijn een organisatie die nog traditionele kraamzorg levert zoals u mag verwachten. Zorg op maat die aansluit bij uw privésituatie.

Wij werken met één kraamverzorgende per gezin. Een vertrouwd gezicht vanaf de geboorte van uw kindje tot het einde van de kraamtijd. Dit is wel zo fijn, zeker als er al één of meerdere kinderen rond lopen (alleen bij overmacht zijn wij genoodzaakt hiervan af te wijken). U heeft inspraak in het aantal uren en dagen zorg dat wij bij u komen verlenen, binnen de mogelijkheden van de verzekering.

Wij werken met uitsluitend gediplomeerde, ervaren, zelfstandig werkende kraamverzorgenden die zonder uitzondering de vereiste kwalificaties hebben. Door middel van training en bijscholing blijven onze kwaliteit en zorg optimaal. Een groot voordeel is dat de zelfstandige kraamverzorgenden geen negen tot vijf mentaliteit hebben, maar nog echte kraamzorg op maat aanbieden. Wanneer u voor onze zorg kiest, zult u ervaren dat de kraamverzorgenden hun uiterste best doen om u een fijne kraamtijd te bezorgen. Het opstarten van kraamzorg kan bij ons op elk moment, dus ook ‘s avonds. Na een ziekenhuisbevalling kunt u daardoor vaak al eerder naar huis toe, wat wel zo prettig is voor u en uw kindje.

Verder bieden wij gratis hulpmiddelen en een babyweegschaal voor in de kraamtijd. Een attentie waar u veel plezier aan zult beleven!

Tevens is onze organisatie een steunpunt van Weleda. Van de Stichting Baby Hope zijn wij inzamelpunt van ongebruikte medische materialen uit het kraampakket ten behoeve van kraamprojecten in onder andere Benin (West-Afrika).